Lottie Borg Styling.jpg

Hoe kunnen we je helpen?
 

Naast het adviseren staan wij bekend om maatwerk. Dit betekend dat elke klant en interieur een eigen indentiteit krijgt die past bij jou.
We kijken naar verschillende factoren die meespelen bij het om maat maken van een passend plan, type woning maar ook gezinssituatie, lichtinval, welke stylen passen bij jullie interieur en waar voel je je thuis bij. 

Hieronder laten we je zien welke keuze mogelijkheden we hebben om jou te kunnen helpen in het verwezenlijken van een prachtig interieur.

Collage Ina Hoorn-page-0.jpg

Interieur Advies

Interieur advies op maat, we laten je doormiddel van een moodboard de sfeer proeven die we voor jou in gedachten hebben. We nemen dan alle materialen mee die we voor jou woning ingedachte hebben. Denkende aan stoffen, zonwering, kleuren, behang maar ook accessoires.

 

 

Jonkeren 05042017V1-page-0.jpg

2D Visualisatie

Een ontwerp of tekening is een super fijne tool om je woning vanaf boven ingericht te zien. Op deze manier zie je goed hoe we de ruimtes hebben ingedeeld. We nemen dan alle materialen mee die we kunnen gebruiken in je woning. Op deze tekening vind je oa. vloer, meubelen, verlichting, raamdecoratie, kasten, behang.
 

 

recreatie render  blauwLOGO.jpg

3D Visualisatie

Met 3D visualisaties zet je ideeën om in beeld zodat je een voorproefje kan krijgen over hoe een ruimte er uit kan komen te zien. Eerst kijken en dan kopen, toch? In samenwerking met ontwerpbureau STYLab kan ik je helpen een compleet plaatje te maken, zelfs voordat de bouw of sloop überhaupt begonnen is. Woonkamer, keuken, badkamer, geen ruimte is te groot of te klein voor ons om er een helder totaalbeeld van te maken.