Style, Hoe vind je die en welke past bij jou?

IMG_7829.PNG

Oké, mijn eerste blog... poeh we gaan even peentjes zweten want ik heb altijd zoveel te vertellen over mijn vak maar ook over de mooie dingen die ik zie. Hoe breng je dit op papier en natuurlijk moet het super leuke stof zijn om te lezen ;)

We lezen en doen natuurlijk veel (ook ik) inspiratie op via social media. Het altijd vernieuwen en op de hoogte blijven door vaak op Pinterest te koekeloeren is echt zo fijn, ik raad dit mijn klanten ook vaak aan. Het is met name lastig om te bepalen; wat is mijn stijl of wat past bij mij?
Door een selectie te maken, of het maken van een mooie bibliotheek van sferen die bij je passen kom je vaak naar verloop van tijd erachter welke stijl als "rode draad" door je leven wandelt. Natuurlijk is trend daar ook een belangrijk hoofdstuk in, maar het is super leuk om je eigen weg en indentiteit daarin te vinden. "Het eigen maken van jou eigen stijl".

Er zijn door de jaren heen zo veel verschillende stijlen voorbij gekomen en veelal trendgevoelig, mijn meeste klanten kiezen voor safe. Ook iets wat ik in de basis zal adviseren en aan te vullen met items die trendgevoelig zijn. Op deze manier maak je jouw huis altijd trendy en up to date.

Nu vraag je je misschien af, doe jij dat ook Lottie? Nou nee, niet altijd. Ik heb mijn rust gevonden in de stijl die wij samen hebben gevonden en we leven al 8 jaar in onze huidige inrichting, waar ik tot op de dag van vandaag nog altijd erg blij mee ben. Veel mensen vragen dan ook, welke stijl heb jij thuis en adviseer je deze ook altijd voor je klanten, het antwoord is, nee! Elke klant, huis, gezin is anders en wil graag voor elke klant een ander plaatje maken wat bij hun past. Dat is mijn dagelijkse uitdaging. 

Aanstaande zondag ga ik weer naar ETC Designcenter in Culemborg, om hier wat nieuwe items te vinden die ik toe kan passen in één van mijn leuke opdrachten. Ik kom hier al jaren en vind dit ook één van de mooiste inspiratiecentrums van Nederland, prachtige merken vertegenwoordigen zich hier en voel me dan net als een kind in een snoepwinkel. Mijn uitdaging is het samenbrengen van de items die ik daar vind te combineren met de klanten/opdrachten waar ik nu mee bezig ben.
Aanstaande zondag is het Inspiratiecentrum ook open voor consumenten, echt een leuk uitje, dus mochten jullie het leuk vinden om ook te komen kijken, doen!  
www.etcdesigncenter.nl

Wat past nu bij mij? Ga... als het je het leuk vind op zoek naar jouw persoonlijke "Style" en neem een kijkje op Pinterest. Maak je eigen bord aan, je zult zien dat je er naar een poosje achter komt welke die van jouw is ;) 

Gedaan en met succes? Deel hieronder dan je mening en of vraag?
 

Who knows, it might surprise you!

Liefs Lottie