WIE
ZIJN
WIJ.
ELITIS_LAccessoire_Rooftop_1-1266x760.jpg
 
Schermafbeelding 2017-09-06 om 11.50.25.png

 

Welkom in mijn wereld van interieur, styling en alles wat maar op dit gebied te verkrijgen is. Hieronder lees je hoe ik in deze wereld terecht ben gekomen.

Samen met mijn echtgenoot Rolf en onze tweeling Lennon en Neill woon ik al enige tijd met plezier in Hoogeveen. Na jaren als vertegenwoordiger in de interieur stoffen te hebben gewerkt, heb ik in 2012 het roer omgegooid en ben ik voor mezelf begonnen. Meer en meer ben ik me gaan specialiseren op de markt van woninginrichting en dit doe ik nog altijd met veel passie en plezier. 

Nu zijn we al een geruime tijd verder en het ontdekken en ontplooien van prachtige interieurs gaat maar door!
Niet alleen in de bladen op televisie maar ook op social media gebeurt er veel. Natuurlijk moeten we elke dag filteren en we blijven gefocust door goed op de hoogte te blijven van de laatste trends. 


Wie zijn "we", vraag je je misschien af? "We" doen dit alles met een klein team, naast Rolf die alles inmeet en monteert werk ik samen met Rixt Geertsma, tekenaar en interieur ontwerpster, Rixt maakt prachtige tekeningen op schaal in 2D & 3D, Marianne Cornelissen, allround stylist en creatief vormgever, Marianne maakt prachtige collages en houdt (gelukkig) een heel groot deel van ons social media bij. Dus mochten jullie deze namen voorbij horen komen dan weten jullie hoe het zit ;)

 

ONS TEAM

IMG_7403.jpg

Lottie 

Lottie Eshuis-Borg op de wereld gekomen op 7 oktober 1982 in Groningen. Opgegroeid in Stadskanaal en inmiddels sinds 2007 woonachtigd in Hoogeveen. 
Getrouwd met Rolf Eshuis en sinds 2016 trotse ouders van onze tweeling. 
In 2012 officieel begonnen met mijn onderneming en met blijdschap uitgegroeid tot een leuk en creatief bedrijf waar ik volledig mijn energie en passie in kwijt kan. Soms probeer ik tijd vrij te maken om een leuke blog te schrijven, lees je mee?
 

14224752_1069455723123190_1438749277240340552_n.jpg

marianne

Marianne Cornelissen 26 lentes jong, super creatief, spontaan, interieur en mode addict en een echte levensgenieter! Samen met mijn vriend Gerry woon ik in Hoogeveen en genieten we van de weekenden en heerlijke tripjes die we maken. Naast mijn werk bij Jollein Baby & Kids ben ik ook druk met mijn blog die ik wekelijks vul met leuke verhalen over trends, mode, interieur, food en hotspots. 
www.mariannecornelissen.nl

persfoto_Rixt.jpg

rixt

Hello! Ik ben Rixt en woon samen met mijn vriend in Hoogeveen. Na mijn HBO-studie Interior Design and Styling ging ik meteen aan de slag als interieurontwerper in de projectinrichting. In 2016 heb ik STYLab opgericht om zo mijn creatieve en ondernemende energie kwijt te kunnen. Sindsdien help ik mensen met hun interieurissues, maak ik 2D en 3D visualisaties, schrijf ik columns voor meerdere dagbladen en blog ik over alles waarvan mijn designhart sneller gaat kloppen. Check www.stylab.nl.